Het aantal plaatsen per bezoek is beperkt.

Voor extra veiligheid, koop je tickets online!

De Grotten van Neptunus…

ontdek een uitzonderlijk mooi en uniek beschermd stukje natuur !

Gelegen in het hart van de “Calestienne”, biedt de site van de Grotten van Neptunus u een unieke en ongerepte natuurlijke omgeving.

Verken de grotten om een ​​fascinerende ondergrondse wereld te ontdekken die verborgen ligt in de diepten van een rots van honderden miljoenen jaren oud, of wandel over onze paden op zoek naar de typische soorten van dit beschermde gebied dat deel uitmaakt van het Natura 2000-netwerk.

Kom je liever tot rust terwijl je het spectaculaire landschap bewondert? Wij verwelkomen u graag onder ons overdekte terras om te genieten van een ijsje gekozen uit een brede selectie, of om op uw gemak te genieten van een lokaal drankje.

Bent u hier voor vakantie of voor een ontspannende dag? Uw kinderen krijgen de kans om te klimmen en plezier te hebben in onze gloednieuwe houten speeltuin.

Bezoek samen met je familie of vrienden de grot, bij mooi of slecht weer !

EEN LEERZAME EN VOORAL LEUKE BELEVENIS !

De Grotten

Tijdens 50 minuten wordt u meegenomen door de gids in een buitengewoon decor.

Kleintjes en volwassenen, dol op de ondergrondse wereld of op zoek naar een unieke ervaring, zullen verrukt zijn over ons boottochtje op de ondergrondse rivier en het indrukwekkende klank en licht- spel.

Souvenirwinkeltje met grote keuze aan souvenirs, bijzondere steentjes, juwelen en ook frisdranken, streekbieren en ijsjes.

Had je graag wat meer informatie over de verschillende thema’s die aangekaart worden tijdens ons geleid bezoek? Dat kan ! Een viertal staan opgesteld op het wandelpad naar de grot, rond 4 verschillende thema’s :

  • Waar komen onze kalkrotsen vandaan?
  • De rivier l’Eau Noire en karstverschijnselen
  • Een eigen fauna en flora… om te beschermen
  • Wat er zoal leeft in onze grotten…
infos pratiques
Share This